Nieuws

Bieden op kunst

10 februari

De prijzen van schilderijen die wij verkopen uit eigen collectie gaan het laatste weekeinde nog wat verder omlaag. U kunt op zaterdag 2 en 9 februari en zondag 3 en 10 februari in ons DUNAatelier een bod uitbrengen dat wat lager is dan de korting-prijs waarvoor ze de laatste weken te koop waren.

"Wij hebben liever schilderijen bij liefhebbers aan de muur hangen dan dat ze in ons depot staan", licht voorzitter Jack Vlieland van de Kunstvereeniging Katwijk toe. "Daarom lenen we ook schilderijen uit aan donateurs. Dat kost hen € 25,00 per jaar per schilderij." Kunstvereeniging Katwijk biedt hiermee een voorlopig laatste kans met flinke korting één of meer schilderijen aan te schaffen of te lenen. Er zijn daarvoor nog tientallen werken in de kelder van het DUNAatelier beschikbaar. De schilderijen zijn eigendom geworden van de Kunstvereeniging doordat iedere kunstschilder die meedeed aan de jaarlijkse schildersweek als tegenprestatie een werk heeft afgestaan.

Na sluiting van de biedingstermijn op zondag 10 februari 15.00 uur, beoordeelt het bestuur van de Kunstvereeniging de hoogte van de biedingen. Degene van wie het bestuur het bod accepteert, krijgt daarvan uiterlijk maandag 11 februari bericht. Wie niets verneemt heeft dus een te laag bod uitgebracht. Over die beslissing kan niet worden gecorrespondeerd.

U bent van harte welkom om een bod uit te brengen op zaterdag 2 en 9 februari, zondag 3 februari tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Op zondag 10 februari tussen 14.00 uur en 15.00 uur.

Wanneer

10 februari 2019


Let op: dit evenement is voorbij.

Sponsors

©2019 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter