Nieuws

Masterclasses schilderen voor volwassenen met HAROLD SCHOUTEN

4 augustus

Masterclass met Harold Schouten

Ook dit jaar worden weer een masterclasses voor volwassenen gegeven in het DUNAatelier in Katwijk.  Zowel voor meer ervaren als beginnende amateurs. 
Wat later in de zomer dan gewoonlijk in verband met het reuzenrad. Het plein naast het DUNAatelier is dan weer beschikbaar, ook voor parkeren.
Op vrijdag 4 augustus komt Harold Schouten. De volgende mogelijkheid is op zondag 20 augustus. Dan komt Peter Smit, en op zaterdag 2 september geeft Robert Vorstman les. Allemaal ervaren docenten. 
Voor hen is het handig te weten wat je specifiek wilt leren zodat de docent je persoonlijk advies kan geven. Als je geen voorkeuren hebt is dat natuurlijk ook prima. 
Er wordt buiten geschilderd, bij slecht weer gaan we naar binnen.                                                              De dag start om 10 uur met koffie of thee en wordt onderbroken door een lunch. Rond 16.30 wordt na bespreking van de resultaten en een afsluitend borreltje de dag afgesloten. Je kan zowel gebruik maken van eigen materiaal of doek en verf in het DUNAatelier kopen. Er zijn eenvoudige ezels aanwezig. Kosten 75 euro pp. inclusief drankjes en lunch.
Per les kunnen tien personen deel nemen. Opgeven, eventueel met leerwensen, kan via liatjabringa@gmail.com of 06-34015564

 

De kunstenaars

Klik op de naam van de kunstenaar om het profiel en tentoongestelde kunstwerk(en) te bekijken.

Wanneer

4 augustus 2023
10-16.30uur

Let op: dit evenement is voorbij.

Sponsors

©2024 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter