Nieuws
Must see

Katwijk En Plein Air, schilderen aan zee

29 juni t/m 22 september

Katwijk En Plein Air, schilderen aan zee

Het evenement Katwijk En Plein Air, schilderen aan zee vond plaats vanaf 29 juni t/m 5 juli. Achttien professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland schilderden een week lang in de open lucht een variatie aan onderwerpen.

Aansluitend is de tentoonstelling te zien t/m 22 september. Toegang gratis. Al het werk is te koop.

Deelnemers

Ook dit jaar is het weer een gevarieerd gezelschap, ieder met zijn of haar eigen stijl en techniek. Een aantal heeft al eerder meegedaan, zoals Corry Kooy, Hans Versfelt en Jacob Kerssemakers, en Michiel Schepers. Nieuwe namen zijn onder meer Olga Silivanchyk, Carola Schapals en  Maarten Welbergen, ook bekend van het programma “De nieuwe Vermeer” waar hij winnaar van het onderdeel  “zelfportret” werd.

Gast

Onlangs drong de Katwijker Jeffrey Heemskerk door tot de finale van het programma “De nieuwe Rembrandt”. Hij komt graag een deel van de week meeschilderen, de eerste drie dagen (vrijdag t/m maandag) en de laatste dag.

Wanneer

29 juni
t/m 22 september 2024

Elke zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag
13:30 - 16:30 uur

Waar

DunaAtelier
Boulevard Zeezijde 31
(Duinplein t.o. de Vuurbaak)
2225 BB Katwijk
Routebeschrijving

Uitgelicht

Gineke Zikken

Gineke Zikken (1959) koos na opgeleid te zijn aan de Wackersacademie in Amsterdam definitief voor het kunstenaarschap. Haar onderwerpen vind zij in het landschap dat voor haar niet alleen de natuur inhoudt. Uitsneden, vereenvoudiging en duidelijke...

Naar profiel

Sponsors

©2024 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter