Nieuws

“OUD en NIEUW”

15 december t/m 21 januari

Oud en Nieuw

Vier professionele kunstenaars en lid van de Katwijkerkring exposeren van 15 december t/m 21 januari in het DUNAatelier. Het zijn Irma Braat, Marijke van Oostrum, Kees Putman en Peter van Berkel. Zij laten zowel oud als nieuw werk zien.

Marijke van Oostrum, bekend om haar grote wandkleden, exposeert naast olieverfschilderijen en IPad tekeningen een aantal kleinere textielschilderijen die zij uit verschillende materialen tevoorschijn tovert met behulp van haar naaimachine. Het Amsterdamse Bos levert haar hiertoe volop inspiratie.

Irma Braat toont een aantal schilderijen van interieurs, figuren en zelfportretten. Zo zet zij haar schildersezel graag in een bijzondere boekenwinkel in Noordwijk waar mooie hoekjes voor lezers gecreëerd zijn.

Kees Putman is bezorgd over het klimaat. Hij laat een aantal schilderijen zien die daarop reflecteren. ‘Apocalyps’ is daar een voorbeeld van. Daarnaast toont hij een keur van schilderijen uit zijn collectie waardoor zijn ontwikkeling als kunstenaar zichtbaar wordt. 

Peter van Berkel richt zich op de vrolijke kant van de wereld, hij geniet volop zoals zijn bloemenschilderijen laat zien. Schilderijen uit Frankrijk en Zeeland, van onder andere het Veerse Meer.

Openingstijden                                                                                                                                                        

De tentoonstelling is te bezoeken van 15 december t/m 21 januari, met uitzondering van Nieuwjaarsdag, van vrijdag t/m zondag van 13.30 tot 16.30 uur. Toegang gratis. 

Het DUNAatelier bevindt zich op het Duinplein, Boulevard Zeezijde 31 ter hoogte van de Vuurbaak. Daar tegenover, naast de viskraam, leidt een weg omlaag naar het plein waar u (betaald) kunt parkeren.  Zie ook: www.schilderenaanzee.nl

De kunstenaars

Klik op de naam van de kunstenaar om het profiel en tentoongestelde kunstwerk(en) te bekijken.

Wanneer

15 december
t/m 21 januari 2024

Elke zondag, vrijdag & zaterdag
13.30 tot 16.30 uur

Let op: dit evenement is voorbij.

Sponsors

©2024 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter