Nieuws

KATWIJKSE FOTOGRAFEN

27 mei t/m 26 juni

KATWIJKSE FOTOGRAFEN

In het souterrain zijn de Katwijkse kunstenaars te zien. Ook hier hebben we fotografen die van experimenteren houden. Dick Hogewoning was destijds verbonden aan het experimentele kunstenaarscollectief “Het Pandje”. Als persfotograaf won hij verscheidene prijzen. 

Ook Rosalie van der Does, opgegroeid in Valkenburg, fotografeert vanuit een bijzondere kijk. Zij omschrijft zich als “een soort antropoloog  die het fotografisch medium gebruikt om patronen te laten zien in menselijk gedrag.” 

Paul van Houten, die sinds een aantal jaren ook voor Factor Welzijn de vaste fotograaf is, experimenteert graag. Hij bewerkt zijn foto’s met behulp van kleur in fotoprogramma’s.

Dirk van Egmond en Maarten van Rijn zijn beiden op latere leeftijd gaan fotograferen. Dirk heeft er gedeeltelijk zijn werk van gemaakt en fotografeert veel in opdracht.

Maarten van Rijn zwerft dagelijks in weer en wind door Katwijk en omstreken op zoek naar onderwerpen die hem boeien. Het strand slaat hij nooit over. Als vrijwilliger fotografeert hij de schilderijen en alle andere activiteiten in het DUNAatelier. Zijn foto’s zijn digitaal op het scherm te zien. 

Wanneer

27 mei
t/m 26 juni 2022

Elke zondag, maandag & zaterdag
vrijdag t/m zondag 14:00 tot 17:00

Let op: dit evenement is voorbij.

Sponsors

©2024 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter