Nieuws

DUNAdigitaal - Online expositie

10 april t/m 4 april

DUNAdigitaal, de online versie van gewone exposities

Vanwege het coronavirus is het DUNAateler tijdelijk gesloten. Daarom maken wij alle afgelaste exposities online toegankelijk. Op onze website bekijkt u de kunstwerken. Heeft u interesse? Laat het ons weten. Dan zorgen wij dat u het kunstwerk in het echt kunt bekijken. Wij maken dan met u een persoonlijke afspraak voor een privébezichtiging in het DUNAateler.

We starten de eerste digitale expositie met werk van leden van de Katwijkerkring. De Katwijkerkring is een groep plein air-schilders, die eerder meededen aan Katwijk En Plein Air. Als eerst starten wij met werk van Bert Welmers.

Bert Welmers

Bert Welmers is zijn leven lang bezig met de omgeving van stad en land: waarnemen, analyseren, vormgeven. In zijn beroep van stedenbouwkundige ging het om hetzelfde als in zijn activiteiten als schilder en aquarellist: het spel van ruimte, vorm, kleur en licht. En om betekenis. Bij voorkeur schildert de kunstenaar ‘en plein air’.

Met zijn ezel en schilderspullen aan een vissershaventje in Schotland. Een prachtig beeld met jagende witte wolken in een strakke blauwe lucht. Om zich heen het gedoe van de vissers, het in en uit varen van de schepen, het krijsen van de meeuwen, de stank van de vis. “Schilderen is kijken. En nog belangrijker dan kijken is ervaren: wat je ziet, wat je hoort, wat je ruikt en wat je voelt.”

Alle aquarellen hebben een afmeting van 40 x 55 centimeter en kosten € 450 per stuk.

De kunstenaars

Klik op de naam van de kunstenaar om het profiel en tentoongestelde kunstwerk(en) te bekijken.

Wanneer

10 april
t/m 4 april 2020

de hele dag

Let op: dit evenement is voorbij.

Ik heb interesse

Wilt u een kunstwerk in het echt bekijken? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij maken dan met u een afspraak voor een privébezichtiging in het DUNAateler.

Ik heb een vraag over het werk van:

Neem contact met mij op:

*Uw gegevens worden enkel gebruikt om eenmalig contact met u op te nemen. Privacybeleid

Sponsors

¬©2023 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter