Nieuws

Katwijk en Plein Air 2020

4 juli t/m 27 september

Schilderen in de Katwijkse buitenlucht

Professionele “plein air” kunstenaars schilderen op uitnodiging een week in de buitenlucht in Katwijk en omgeving. De kunstenaars vinden hun onderwerpen op het strand, in de duinen of in een van de dorpen. Dit jaar zijn er 14 kunstenaars in actie te bewonderen in ons dorp. Dat is Katwijk en Plein Air 2020! 

Niet 1 week, maar 2 maanden schilders in actie

Normaal werkt één grote groep schilders een week lang in en rond Katwijk. Vanwege het coronavirus werken we dit jaar in meerdere kleine groepen. Vanaf zaterdag 27 juni zijn 5 schilders aan het werk in Katwijk. Het volgende groepje van 5 schilders start dinsdag daarna. Na deze eerste 'schildersweek' komen andere leden van de Katwijkerkring in de maanden juli en augustus naar Katwijk om te schilderen. 

Expositie in DUNAatelier én digitaal

Net als ieder jaar kunt u alle werken bekijken in het DUNAatelier. De expositie is te zien tussen 4 juli en 27 september. Ons atelier is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14:00 en 17:00 uur. Nieuw dit jaar is dat alle werken ook digitaal te bewonderen zijn. Zodra alle werken 'af' zijn, vindt u ze terug in het profiel van de kunstenaar.

Wanneer

4 juli
t/m 27 september 2020

Elke zondag, vrijdag & zaterdag
14.00 - 17.00 uur

Let op: dit evenement is voorbij.

Sponsors

©2024 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter