Nieuws

Zingen voor Oekraïne

18 mei

Zingen voor Oekraïne

In het DUNAatelier te Katwijk is ondermeer tot 22 mei de tentoonstelling “Blauw Geel, Oekraïense kunstenaars in Nederland” te zien. De schilderijen zijn van een zestal Oekraïense kunstenaars die 50%  van de opbrengst doneren aan hun vaderland. 

Op woensdag 18 mei geeft het Oost-Europa koor MILA in het DUNAatelier een benefietoptreden waarvan de opbrengsten ook naar giro 555 gaan. Het koor bestaat uit 14 enthousiaste vrouwen, die elke woensdagavond repeteren bij Sijthoff te Leiden. Vanwege de oorlog met Rusland hebben zij recent hun Oekraïense repertoire uitgebreid en geven deze periode meerdere concerten .Oekraïense liederen zijn vaak melancholiek en soms ook heel uitbundig.

De bevlogen dirigente Helga Kruse heeft zich gespecialiseerd in Oost-Europese muziek en dirigeert meerdere koren. Helga geeft op deze avond ook een solo optreden waarbij ze zichzelf op de troubadourharp begeleidt.De arrangementen hiervoor maakte zij zelf.

In de pauze kunt u een drankje drinken voor €1,- in het souterrain waar de tentoonstelling van de Oekraïense kunstenaars te zien is. 

Toegang is gratis.

Na afloop van het optreden hopen wij op uw donatie via de QR-code of contant in de klaarstaande pot voor giro 555. Uw komst wordt zeer gewaardeerd!

Wanneer

18 mei 2022
20:00 - 21:30

Let op: dit evenement is voorbij.

Sponsors

©2023 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter