Nieuws

Masterclass - Bram Stoof

26 augustus

Bram Stoof (1959) volgde in de jaren tachtig zijn opleiding aan de kunstacademie in Kampen, waar hij vrije grafiek, illustratie en schilderkunst studeerde. Hij schildert portretten, landschappen, stillevens en naakten in olieverf en in aquarel. Bram geeft met liefde masterclasses. Niet alleen omdat de omgang met zijn cursisten hem veel plezier geeft. Hij vindt dat hij van niets zo veel leert als van lesgeven. Vanuit dat perspectief bezien zijn de masterclasses voor hem een vorm van samen studeren. De docent dicteert niet maar denkt mee.

Tijdens een geheel verzorgde dag leert u van Bram de fijne kneepjes van het schildersvak. We starten om 10.00 uur met een les in ons atelier. Daarna gaan we naar buiten en onder leiding van Bram zelf aan de slag. De lunch wordt door ons verzorgd. De masterclass eindigt rond 16.00 uur. We kijken dan, onder het genot van een drankje, naar het opgeleverde werk.

De masterclass kost €50,- en is exclusief materiaal. Verf en doeken kunt u tegen een gunstige prijs bij ons kopen. Zelf materiaal meebrengen mag uiteraard ook. Een ezel, kwasten en waterpotten leent u van ons.

Aanmelden kan door te mailen naar liatjabringa@gmail.com, of telefonisch via 06-34015564.

Wanneer

26 augustus 2018
10:00 - 16:00 uur

Let op: dit evenement is voorbij.

Sponsors

©2021 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter