Nieuws
Must see

Katwijkerkring uit alle windstreken

2 november t/m 5 januari

Derde expositie Katwijkerkring

Begin 2019 hebben zo’n twintig professionele kunstenaars die en plein air, dus buiten naar waarneming werken, zich verenigd in de Katwijkerkring van plein air schilders.  Inmiddels is de kring gegroeid naar 26 deelnemers. De Stichting Kunstvereeniging Katwijk faciliteert deze Katwijkerkring door expositieruimte ter beschikking te stellen. In mei en juni 2019 trad de kring al twee keer naar buiten met exposities in het DUNAatelier.

Werk uit alle windstreken

In november en december zijn er exposities met werk “uit alle windstreken”. Zowel de bovenbouw als het souterrain zijn dan in gebruik door de kunstenaars van de Katwijkerkring,

Van 2 tot 24 november exposeert de eerste groep kunstenaars: Michiel Kranendonk, Sibylle Bross, Peter Smit, Natalia Dik, Piet Groenendijk, Michiel Schepers, Robin Akkerman en Kees van Schie.

De tweede groep exposeert van vrijdag 30 november tot en met zondag 5 januari. Deze groep bestaat uit Theo de Feyter, Joanna Quispel, Kris Spinhoven, Wendelien Schönfeld, Bert Osinga en Lau Heidendael.

Wanneer

2 november
t/m 5 januari 2020

Elke zondag, vrijdag & zaterdag
13:30 uur tot 16:00 uur

Waar

DUNA Atelier
Boulevard Zeezijde 31
(Duinplein t.o. de Vuurbaak)
2225 BB Katwijk
Routebeschrijving

Uitgelicht

Joanna Quispel

Pastels, linosneden maar ook olieverf vormen de technieken waarin Joanna Quispel (1952) werkt. Portretten in olieverf schildert zij bij voorkeur op locatie. Zij zoekt naar een wisselwerking met de geportretteerde. De omgeving waarin iemand leeft laat...

Naar profiel

Sponsors

©2019 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter